Deputatul de Vaslui, Eduard Popica: ”Oamenii au nervii întinși la maxim, sunt sătui de minciuni. Se trăiește din ce în ce mai prost”

0
937


În timp ce, la București, premierul strigă că românii sunt fericiți și că economia duduie, lucrurile se văd total diferit în teritoriu. Sunt tot mai multe probleme în administrația locală, multe primării rămân fără bani, nu se pot depune proiecte, pentru că nu sunt fonduri de niciun fel, însă pentru Cîțu și compania țara o duce bine, toți sunt mulțumiți și fericiți. Nu de aceeași părere este deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica, cel care spune că actuala guvernare nu este competentă pentru a conduce România.”Iată că, după jumătate de an de la alegerile parlamentare, așa cum spuneam și în campania electorală de la acea vreme, cei care sunt acum la guvernare nu au forța de a duce România spre normalitate, iar acest lucru s-a și dovedit. Sunt întrebări legate de cât va mai sta acest guvern la frâiele țării de la tot felul de oameni, inclusiv de la cei care au votat cu PNL sau Uniunea Salvați România.

Eu stau de vorbă cu foarte mulți oameni, sunt prezent mereu în teritoriu și acord audiențe, atât la Bârlad, la cabinetul parlamentar, cât și la Vaslui, la sediul organizației județene PSD. Oamenii, din păcate, sunt debusolați, se trăiește din ce în ce mai prost sub această guvernare. Lumea are nervii întinși la maxim, în aceste zile.

Noi, PSD, am sancționat și vom aduce la cunoștința cetățenilor români toate abaterile pe care le săvârșesc în procesul de guvernare cei de la Putere. Îi sancționăm prin moțiuni. Acum două-trei săptămâni, a fost moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea, moțiune care, din punctul meu de vedere, strict juridic, a și trecut.

Din păcate, abuzurile continuă, atât în Parlament, cât și în actul de guvernare. Votul acelei moțiuni nici nu a fost luat în calcul”, explică parlamentarul PSD.