Deputatul Eduard Popica, anunțul așteptat de mii de vasluieni! Investiții publice fără precedent, salariul minim net de 500 de euro, scăderea prețurilor la alimente

0
267
Advertisement

Conform protocolului coaliției de guvernare, la sfârșitul acestei luni, PSD va prelua conducerea executivului. Asta, susține deputatul vasluian Eduard Popica, vă însemna o guvernare mult mai eficientă, investiții consistente, viață mai bună și câștiguri mai mari pentru români sunt câteva din punctele pe care Partidul Social Democrat si-a impus sa le atinga, iar prin urmare măsurile concrete stabilite sunt:
Scăderea prețurilor la alimente, prioritatea zero a noului Guvern.
Scăderea inflației până sub 8%
Investiții publice la un nivel fără precedent – peste 25 de miliarde de euro în 2024 ( 126 de miliarde de lei); efectiv o dublare a investițiilor comparativ cu cele din 2021
Acordarea de stimuli pentru populație și economie de 10% din PIB, de 5 ori mai mult decât cele din guvernările Orban și Cîțu.
Salariul minim net de cel puțin 500 de euro net/lunar, de la 1 ianuarie 2025.
Salariul de 1000 de euro net/lună pentru cel puțin 1,5 milioane de contracte individuale cu normă întreagă, de la 1 ianuarie 2025.
Creșterea puterii de cumpărare astfel încât România să ajungă la 82% din media UE, față de 77%, cât este în prezent
Creștere economică susținută, PIB de 360 de miliarde de euro în 2024, cu 50% mai mare decât cel din 2021.
Reducerea datoriei publice la 46% din PIB în 2024.
„Așa cum ne-am ținut de cuvânt de fiecare data când am PSD a condus Guvernul, îmi doresc ca și de aceasta data, toate obiectivele de mai sus vor fi atinse, toate aceste lucruri pentru un trai mai bun al românilor”, a anunțat deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica.

Print Friendly, PDF & Email