Deputatul Olteanu: „Cele mai mari focare de Covid 19 sunt spitalele!”

0
239

MULTE ÎNTREBĂRI… Se petrece, de o bună bucată de timp, un fenomen îngrijorător. Cazurile de Covid 19 au crescut foarte mult, iar românii se întreabă: de ce sunt tot multe cazuri de coronavirus și cine este vinovat?Un posibil răspuns la această problemă ar putea fi la parlamentarii români, cei care protestează împotriva minciunilor lansate de la Guvern, spun ei, pentru a crea un nor de fum în direcția populației.

„Nu mai puteți ține gunoiul sub preș în ceea ce privește Coronavirusul: cele mai mari focare de Covid-19 au fost și sunt spitalele!

Ăsta e adevărul, dar e trecut cu vederea de un Guvern preocupat să-i acuze pe alții.

Nu mai putem fi amenințați și amendați noi, cei care respectăm distanțarea fizică, izolarea, restricțiile!

Domnilor guvernanți de la PNL, nu mai arătați cu degetul spre fabrici, spre terase, spre covrigării, spre tineri și pensionari obișnuiți, care respectă distanțarea fizică și-și văd de viața lor cum pot. Nu ei sunt responsabili pentru dezastrul din spitale!

Uitați-vă în propria curte și vedeți cum, deși ați pus ce șefi ați vrut, unde ați vrut, chiar chelneri pe post de directori de spital (?!), situația din unitățile medicale este un coșmar!

Avem mii de infectări acolo, mii. Asta e o performanță?

Suntem unica țară din lume unde spitalele sunt cele mai mari focare de Coronavirus, iar unii dintre cei responsabili sunt chiar lăudați, iau premii, sporuri, fac afaceri și, în spatele pandemiei, dau tunuri de zeci de milioane de euro.

Între timp, țineți asimptomaticii cu forța în spitale, acolo unde încărcătura virală este cea mai mare. Externați pacienți care au stat alături de bolnavi Covid, fără să fie informați despre asta. țineți în spitale, în aceleași saloane, pacienți Covid și non-Covid și ghiciți ce se întâmplă? Se infectează și cei non-Covid!

Rezultatul? Avem o țară în care spitalele sunt principala sursă de infectare și răspândire a infecțiilor! Cele mai mari focare de coronavirus din România, spitalele!”,

spune deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu.