Deputatul Olteanu vă invită să cumpărați căpșuni de Vinderei!

0
231

Comerțul local pare câștigătorul detașat al acestei perioade de pandemie, iar următoarele luni și chiar ani ar putea aduce schimbări majore acestei industrii.Multă lume spune că tot ce înseamnă comerț local va suferi modificări după pandemia de COVID-19. Mai exact, se va schimba comportamentul de cumpărare, se va modifica preferința clienților pentru anumite formate și vom vedea mai multe tranzacții în domeniu.

În acest context, vine și mesajul deputatului ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu, care vă invită să cumpărați căpșuni de la producători locali, din județul Vaslui.

“Românesc. Gustos. Sănătos.

Și delicios: căpșuni 100% românești, de pe tulpină, din teren, direct în farfurie!

Singurul mod în care îi putem susține și răsplăti pe micii producători locali pentru toate eforturile pe care le fac pentru ca noi să avem pe masă produse hrănitoare este să cumpărăm cât mai mult de la ei. Nu doar în această perioadă, ci mereu.

Oferta de sezon începe să fie bogată, iar dacă putem comanda online, simplu și rapid, de la producători vasluieni, cu atât mai bine.

Eu am încercat și recomand cu încredere căpșunile de la Brădești, comuna Vinderei, pe care le vedeți și în fotografii.

Da, producătorii livrează gratuit la domiciliu, un gest de toată lauda, care arată că lor chiar le pasă de ce punem în farfurie.

Căpșunile sunt, pardon, au fost, dulci, zemoase și cu gust natural, ca în copilărie.

Singurul lor „defect”: se termină prea repede!

Dacă vreți să le încercați, pagina de Facebook unde le găsiți este «Mănânc Sănătos Mănânc cu Gust», iar dacă aveți și alte exemple de producători vasluieni care merită să fie cunoscuți, vă rog să le scrieți în comentarii, să-i afle toată lumea!”, scrie deputatul Olteanu.