Deputatul Solomon: ”A venit rândul copiilor de mingi ai securiștilor să iasă ca păduchii în frunte”

0
193


”Am crescut într-o țară în care liderii PNL strigau de dimineață până seara LUSTRAȚIE! Punctul 8 de la Timișoara.Apoi, am văzut cum lideri importanți PNL au început sa cadă ca “muștele”, Mona Muscă normal(!), prinși în propriile plase informative. Amadeo Lăzărescu, Al. Paleologu, Quintus, Băsescu-Petrov etc.
Acum iată că a venit rândul copiilor de mingi ai securiștilor să iasă ca păduchii în frunte și să-și cam termine resursa de zbor. Netrebuincioși cum vor deveni după ce vor pierde alegerile pe 9 iunie, atât Nelu Tătaru zis Popa cât și Nicușor Dan de la capitală, au fost scăpați cu capul de asfalt tocmai de frații lor în ale delațiunilor.
Ajuns ministru în vremuri tulburi, Tătarul nostru din Huși, un anonim chirurg de spital cu gradul 4 de competență, adică maxim o apendicită, un colecist, o fistulă, o unghie încărnată, de astea subțiri de vară, avea să devină sinistrul de la Sănătate!!! A semnat toate porcăriile posibile considerate măsuri anticovid.
A călcat în picioare demnitatea oamenilor împreună cu Vela de la interne hăituindu-i ca pe niște criminali pentru că voiau să iasă din casă, dar cel mai sinistru ordin a fost OM 570 din aprilie 2020 când Tătaru a decretat că trebuie să ne batem joc de morții noștri îngropându-i în pijamale în saci de plastic, fără prieteni care să-și poată lua rămas bun și stropiți cu otrăvurile iadului în care sperăm să zacă la finalul zilelor lui.
Acest individ care se prezintă drept ministru încă(sunt medicamente totuși) a fost folosit de un sistem la fel de ticălos ca să semneze toate lucrurile de nesemnat. Oamenii valoroși și-au dat demisia când au aflat despre ce este vorba, Nelu nostru a sărit repede cu pixul la înaintare.
De ce? Pentru ca “băieții” care aveau să facă sute de milioane de euro din suferința oamenilor prin vânzarea de măști la suprapreț, de dezinfectanți , izolete, combinezoane, mănuși etc.știau care este vulnerabilitatea lui.
Să fii președinte de organizație PNL și să ai angajament cu Securitatea lui Ceaușescu e ca si cum te-ar prinde cu rața-n gură.
Adeverința dată de CNSAS în 2021 vine ca o completare la una mai veche. Din alb se transformă în gri șobolan: ceva de genul, a semnat dar n-a turnat! OARE AȘA SĂ FIE?
Pentru un neinițiat lucrurile par simple. Neluțu, băiat sărac din Vaslui, se duce la liceul sanitar din Suceava.
Când împlinește 16 ani securistul de serviciu îl observă că are urechile mari și îi propune o colaborare prin care să-și dea colegii și profesorii în gât organelor represive ale statului comunist contra unor avantaje, probabil în bani și obiecte.
Astăzi dosarul lui operativ nu conține altă hârtie decât angajamentul și, prin urmare, nu există dovada delațiunilor. Așa să fie oare?
Până și comuniștii se gândeau la viitorul luminos al generațiilor de turnători. Astfel, legea prevedea ca delațiunile minorilor(Tătaru nu avea încă 18 ani) să fie distruse după valorificarea informativă. Așa că Nelu ot Huși crede că poate dormi liniștit. Totuși să nu uităm că și Băsescu-Petrov a semnat încă din școala de marina angajament cu securitatea și au fost găsite delațiunile din perioada minoratului în dosarele colegilor care au avut de suferit.
Așadar, tema de cercetare e simplă: se ia lista colegilor și profesorilor din liceu ai Tătarului, se verifică dacă au dosare de urmăriți, se verifică în urma cărei delațiuni s-a pornit activitatea de urmărire. Simplu!
În vara aceasta, nu dorm! Am diploma necesară, am calitatea necesară și mă voi dedica aflării adevărului. Sunt sătul de indivizi care se dau sfinți, de corupți care se dau cinstiți, de felceri care se dau “doctori”. În primul rând trebuie să-și dea primariatul Tătarul nostru și pe urmă să viseze frumos să facă doctoratul.
În concluzie, deconspirarea colaboratorilor securității mai are multe surprize pentru public.
Să fim sănătoși să le urmărim evoluția ticăloșilor care după ‘89 au devenit activi în structurile noilor servicii organizate pe baze vechi, sănătoase!
Deputat Adrian Solomon
Cod AEP / CMF: 21240002”
(Material electoral realizat la comanda PSD-Organizația Județeană Vaslui, CMF:21240002)