Deputatul Solomon dă în judecată ziarul Vremea Nouă: ”Mă înjură zilnic! Sunt făcut în tot felul de Timofticiuc și de Irimia”

0
558


Războiul pe care Vremea Nouă îl poartă cu deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, se mută în instanță. Miercuri dimineața, parlamentarul vasluian a publicat o scrisoare deschisă, pe pagina de Facebook a organizației municipale PSD Bârlad, în care susține că este permanent ținta ironiilor și jignirilor din partea ziarului Vremea Nouă, pe motiv că PSD a câștigat alegerile în județul Vaslui, spre marea supărare a celor de la ziar, care au susținut PNL și au pierdut totul.Iată scrisoarea deachisă a președintelui PSD Vaslui:

”Timofticiuc dezlănțuit!
Puneam săptămâna trecută o întrebare retorică medicului Tătaru, deputat și fost candidat la președinția CJ, privind diferența între buzunarul halatului și portbagajul Dusterului.
Răspunsul lui e valul de articole calomnioase și jignitoare pe care le scrie la două mâini VRN în ultimele zile. Am/n-am treabă, sunt făcut în tot felul de Timofticiuc și de Gelu Irimia. Cei doi trebuie să mai îndulcească durerea tătarului care a fost expus inutil în materiale electorale ilegale și riscă să fie blocate deconturile AEP, a pierdut alegerile în stil de mare looser, iar acum colac peste pupăză va trebui să mai dea si explicații dacă este sau nu este posesor de halat cu buzunar.
Ei cred că înjurându-mă zilnic cu cele mai odioase epitete și caraghioase interpretări ale unor vorbe de-a mele din trecutul recent sau foarte îndepărtat, vor reusi să întoarcă timpul înapoi și să schimbe soarta alegerilor și a tătarului.
Victoria PSD Vaslui în alegeri este totală și se datorează tuturor colegilor mei care au candidat și a celor care nu au candidat. Cetățenii au pus în balanță faptele primarilor, consilierilor locali și județeni, a conducerii CJ și au decis după cum s-a văzut. Nu am niciun merit înfară de a fi ținut echipa unită în jurul unor valori și proiecte. Este victoria oamenilor care au votat fapte și nu vorbe, fie ele scrise sau rostite.
Am înțeles! Sunt vinovat pentru că strategia noastră a fost mai bună decât a lui Timofticiuc, că nu am folosit sondaje mincinoase falsificate grosolan de oameni care au dat cinstea pe rușine, că nu am încălcat legea electorală, că nu am mituit alegătorii, că spun lucrurile direct și asumat, fără ventriloci și fantoșe inutile, că spun adevărul și pe unii îi doare, că nu am semnat angajamente cu securitatea, că nu sunt sluga și clientul nimănui, că-i servesc doar pe cetățenii care m-au votat, ș.a.m.d., dar să fiu înjurat zilnic pentru asta cred că e prea mult!
Voi cere judecătorilor să medieze relația cu cei doi jurnaliști deraiați de pe calea dreaptă a deontologiei și eticii jurnalistice și care au în desfășurare o campanie sistematică de denigrare a mea și a colegilor mei. “La cremenal, birjar! La cremenal!”
Deputat Adrian Solomon”
(Sursa foto: Facebook PSD Bârlad)