DIASPORA: Româncă bătută și violată. Culmea, a fost fotografiată de violator!

0
463

ARESTAT… Un român de 40 de ani a fost arestat în Italia, la Gualdo Tadino, fiind acuzat că a bătut și violat o femeie de 43 de ani. Pentru ca umilința să fie maximă, violatorul a fotografiat victima și a postat fotografia pe o rețea de socializare. Femeia venise la domiciliul agresorului crezând că o va angaja ca îngrijitoare. Anunțul însă era o capcană.

Fiica victimei, care a văzut poza pe o rețea de socializare, a cerut imediat ajutor poliției. ”Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”, a spus tânăra polițiștilor. Apelul a salvat-o pe femeie, chiar dacă anchetatorii nu au dezvăluit în ce mod au intervenit. Românul a fost arestat imediat și transferat în închisoare. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijirii medicale.

Conform primelor date, bărbatul arestat locuiește în Gualdo Tadino. În 2009 și-a bătut mama și sora pentru a obține câteva sute de euro, apoi și-a pus o frânghie în jurul gâtului și a amenințat că se va spânzura. Carabinierii au reușit l-au salveze, apoi l-au arestat. Atunci a fost plasat în arest la domiciliu, scrie lanazione.it, citat de stiridiaspora.ro.

Acum câteva zile i-ar fi oferit victimei un loc de muncă în calitate de îngrijitor. Miercuri, femeia a venit la domiciliul bărbatului pentru a face menajul. Femeia a fost însă atacată și violată.