Din neatenție, un hușean era să bage un polițist în spital!

0
369
Advertisement

Un accident de circulație produs, ieri, la prânz, la ieșirea din Vaslui spre Crasna, putea să se termine cu victime omenești.

O mașină Citroen, de culoare albă, care circula de la “patru benzi” spre Munteni de Jos, a lovit violent un autoturism BMW, intrând pe contrasens, pe podul din zona restaurantului Cuvas. Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă cele două mașini au fost distruse în urma impactului.

În mașina BMW se afla un tânăr polițist de la IPJ, în vârstă de 25 de ani, care a văzut moartea cu ochii, atunci când autoturismul Citroen s-a îndreptat cu viteză spre el.

Conform datelor oferite de biroul de presă al IPJ Vaslui, șoferul mașinii albe, un hușean, în vârstă de 65 de ani, nu a observat la timp faptul că mașinile din fața lui au oprit, pentru a permite unei mașini din coloană să facă stânga, spre Penitenciar.

În încercarea de a evita contactul direct cu mașinile oprite în fața sa, hușeanul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent cu autoturismul BMW.

Ulterior, mașinile grav avariate au fost duse în zona celor patru benzi, de la intrarea în Vaslui, fiind tractate la un service, spre ora 14.00.

Biroul de presă al IPJ Vaslui a mai precizat că șoferul hușean a rămas fără permis timp de 60 de zile. În plus, va trebui să acopere daunele produse în urma ciocnirii, dar și amenda consistentă aplicată de Poliția Rutieră.

Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, dar nu au consumat băuturi alcoolice.

Print Friendly, PDF & Email