Ditamai camionul de 40.000 de euro, furat din Austria și descoperit la Albița!

9
355
Advertisement

Polițiștii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autocamion marca Man, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Austria.

Fapta s-a petrecut în urmă cu două zile, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, atunci când s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, care conducea un autocamion marca Man, an de fabricație 2013.

“Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autocamionului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Austria la data de 26.02.2019.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autocamionul în anul 2017, contra sumei de 38.000 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu”, anunță conducerea Poliției de Frontieră naționale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 182.400 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.