Doi frați bătăuși din Berezeni un călcat în picioare un tânăr din același sat! Victima, 50 de zile de îngrijiri medicale!

0
242


Poliţiştii Secției 5 Poliției Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut doi bărbați, frați, în vârstă de 42 și 37 ani, din comuna Berezeni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.Polițiștii din Murgeni au stabilit că, în seara zilei de 4 mai 2023, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale spontane, cei doi bărbați cercetați ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni ce necesită 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 8 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 5 Poliției Rurală Murgeni au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.