Doi infractori periculoși, unul din Pogonești și altul din Oșești, ridicați de mascați

0
790

Vineri, polițiștii Secției 3 Poliție Rurarlă Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în comuna Pogonești, un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, la data de 16 iunie 2023, Tribunalul Galați a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”spălare de bani”.

Infractorul a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

A doua zi, pe 17 iunie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Oșești, un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele acestuia, la data de 16 iunie 2023, Judecătoria Podu Turcului (județul Bacău) a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe”, ”lipsire de libertate în mdo ilegal” și ”influențarea declarațiilor”, fapte penale săvârșite în luna martie 2022, în județul Bacău.

Ca și în primul caz, persoana ridicată de mascați a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.