Doi membri AUR Bârlad, în cursa pentru fotoliul de primar

0
2811

Miercuri seara, în cadrul ședinței Biroului local AUR Bârlad, au fost desemnate două persoane ca potențiali candidați la Primăria municipiului Bârlad, din partea Partidului AUR.

Este vorba despre Daniel Demeterca și Alin Constantin Uricaru, persoane cunoscute de bârlădeni, prin prisma activității desfășurate.

Daniel Demeterca este un fost militar de carieră, colonel în rezervă, fost comandant de batalion în cadrul UM 01458 Bârlad. Este un bun organizator și  crede că lucrul în echipă este principalul său atu.

Alin Constantin Uricaru are 46 de ani, este antreprenor de succes, din 2010 încoace, și se consideră o persoană activă și bine organizată.

Aceasta este cartea de vizită a celor doi candidați AUR înscriși în cursa pentru candidatura la funcția de primar al municipiului Bârlad.

”În cursul săptămânii viitoare, vom susține o conferință de presă în cadrul căreia își vor prezenta atât parcursul profesional, cât și  perspectivele lor, strategiile și direcțiile pe care le văd pentru viitorul Bârladului.

Este un pas semnificativ în drumul nostru de a aduce schimbări pozitive în acest oraș. Îi îndemn pe bârlădeni să facă parte din acest proces, să se implice activ și să se asigure că vocea lor este auzită.

AUR Bârlad este aici pentru a reprezenta interesele tuturor, iar împreună putem face diferența”, este mesajul transmis de Octavian Chiriac, președintele AUR Bârlad.