Doi tractoriști, unul din Gârceni și altul din Pungești, s-au ales cu dosare penale

0
2956

În ziua de 5 august a.c., ora 10.35, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală  Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Pungești, județul Vaslui, au depistat și oprit, în vederea controlului, un utilaj agricol cu semiremorcă, condus de către un bărbat de 34 de ani, din comuna Pungești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere eliberat de autoritățile din România pentru nicio categorie de vehicule, iar semiremorca nu figura înmatriculată sau înregistrată.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducere  pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Două ore mai târziu, la 12.30, în aceeași zonă, polițiștii au oprit, în vederea controlului, un utilaj agricol cu semiremorcă, condus de către un bărbat de 59 de ani, din comuna Gârceni.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au constatat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar atât utilajul agricol, cât și semiremorca nu figurau înmatriculate sau înregistrate.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducere  pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.