Doliu în sistemul sanitar vasluian. A murit dr. Mihaela Dragomir! Dumnezeu s-o ierte!

0
3137

Dr. Mihaela Dragomir, specialistul care a pregatit sute de cadre medicale din județul Vaslui, a trecut în neființă, lăsând în urmă multă durere și lacrimi.

A activat ca medic dermatolog, întreaga sa carieră, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, dar și la Școala Postliceală Sanitară, din zona Copou, pregătind sute de asistente medicale, cărora le oferea din bunătatea și blândețea sa.

Timp de 26 de ani, a fost șefa Secției Dermatologie, de la Spitalul Județean de Urgență, salvând mii de vieți. În urmă cu o săptămână, regretata specialistă Mihaela Dragomir a participat la o reuniune cu foștii colegi de clasă, la Iași. După ce s-a întors acasă, a început să se simtă rău.

Colegii de la SJU Vaslui au luptat din toate puterile pentru a-i salva viața, mai ales că avea o infecție pulmonară gravă. Din păcate, joi dimineață, la ora 7.00, inima celei care a fost mamă, soție, specialist, stâlp al comunității vasluiene a încetat să mai bată.

Împlinise 67 de ani, în august. Regretatul medic specialist s-a pensionat la 1 septembrie.  Nici nu a apucat să ia prima pensie, după o viață de muncă grea…

Prietenii apropiați i-au lăsat, în mediile de socializare, mesaje dureroase. Dr. Mariana Gârban, prietenă apropiată a Mihaelei, i-a transmis un mesaj sfâșietor

”In dimineața asta (joi, 14 septembrie, n.r.) pe la 6, 30 eram in balcon și mă gândeam să o sun pe Mihaela….
Nu am apucat.
Dumnezeu avea alte planuri cu ea. Odihnă și lumină sufletului ei! Sa fii rezistent și să îi permiți plecarea în liniște. Ați avut o dragoste din facultate. Sunteti printre puținii care au împărțit amintiri frumoase și au lăsat o semnătură in lumea noastră. Mihaela a însemnat mult pentru mulți”, i-a transmis dr. Gârban soțului regretatei doctorițe, ec. Valentin Dragomir.
”Primarul municipiului Vaslui și membrii Consiliului Local Vaslui transmit Sincere condoleanțe! colegului DRAGOMIR Valentin Mircea la pierderea soției, DRAGOMIR Mihaela, medic dermatolog apreciat de întreaga comunitate vasluiană!
Suntem alături de dumneavoastră și vă dorim putere pentru a trece peste acest moment deosebit de greu!
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis și primăria către soțul Mihaelei Dragomir, consilierul local Valentin Dragomir.
Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția îngerilor!