Drama trăită de un șofer care a văzut Moartea, la granița cu județul Vaslui

0
220

O familie întreagă, din Drobeta Turnu Severin, a fost secerată într-o secundă, în apropierea graniței cu județul Vaslui, la Priponești, vineri dimineață.

Doi părinți și copilul lor de un an au ajuns în Ceruri, după ce șoferul mașinii a adormit la volan și ajuns pe contrasens, în fața unui TIR.

Un martor ocular al acestei cumplite tragedii a povestit, pe Facebook, drama trăită de el în clipele de după accident.

„Prea trăim doar cu gândul la mâine…

Astăzi trebuie să trăim. Accidentul urât rău. Am ajuns la câteva secunde după impact. Lumea blocată, la 5 dimineața, oricum nu procesezi bine, dar totuși… Am sărit din mașină, așa cum o fac de fiecare dată fără ezitare, când este vorba să ajut, am alergat până la mașină lovită… Dacă se mai putea numi mașină… Epava era lângă drum fumegând. În ea, o familie… Lângă mine au mai coborât 2 femei, moldovence de alea adevărate, care, deși speriate, au pus mâna să mă ajute să deschidem ușa din spate, să ajutăm copilul.

Era prea târziu pentru el, ca și pentru tatăl lui, ce se afla la volan…

Mama lui încă respira. Sunase cineva înainte sa cobor eu lângă mașină, pun mâna pe telefon și sun și eu și întreb de un elicopter care ar trebui să vină și să o salveze… La telefon, sec…

– Nu avem elicopter…

Secundele treceau dureros de încet, încercam sa vorbesc cu ea, îi spuneam să reziste. Nu știu și nu cred că mă auzea, respira greu, dar am simțit că trebuie să o fac…

Într-un final, sirenele se auzeau, dar parcă erau și ele triste, că nu pot face nimic.

Pompierii sunt și rămân niște eroi printre noi. Au făcut eforturi supraomenești… Dar, astăzi, vineri, nu a fost să fie… Și ei au fost depășiți .

Șoferul de pe camion repeta obsesiv…

– Am tras de volan până spre margine, dar au venit în mine.

Era schimbat la față și blocat de accident.

Vineri, am îmbătrânit minim 10 ani și pentru prima oară m-am simțit neputincios… Am pierdut o luptă la care nu aveam sorți de izbândă…

Viața este un drum spre moarte de la primul strigat până la ultima răsuflare…”, a postat Victor Vuk, un mesaj extrem de trist și de dureros.

Dumnezeu să-i ierte!