Drumarii de la Viacons Rutier toarnă primul strat de asfalt pe Bulevardul Traian, din Vaslui! Este o zi specială pentru oraș

8
647

Este o zi importantă pentru vasluieni. După o lungă perioadă de lucrări pregătitoare, specialiștii de la Viacons Rutier Huși vor turna primii metri de asfalt pe Bulevardul Traian, la Vaslui, moment așteptat de mulți șoferi, fie că locuiesc înb zonă, fie că străbat această stradă, zi de zi. Drumarii de la Viacons au montat fluturași în zona străzii Traian, pentru a informa șoferii asupra faptului că în ziua de 30 mai, de la primele ore ale dimineții, se toarnă primul strat de asfalt pe această arteră importantă a orașului.

Încă de luni seara, Poliția Locală Vaslui a interzis șoferilor să mai parcheze pe axul central al drumului, pentru a nu bloca lucrările de asfaltare. Mașinile de la Goscom au măturat cu perii de sârmă pe distanța Crucea Gării-Piața Traian, prima porțiune care se va asfalta începând de miercuri. Imediat ce va fi montată și conducta de la Gaz Est, se va trece și pe cei 200 de metri de la Piața Traian și până la sensul Găzărie.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

8 COMENTARII

  1. I want to point out my admiration for your kindness giving support to folks who absolutely need help with this one niche. Your personal commitment to getting the solution all-around ended up being extraordinarily useful and has helped regular people like me to realize their desired goals. Your own useful facts implies a great deal a person like me and further more to my office workers. Thank you; from each one of us.

  2. I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.