Duhovnicul de la Protecția Copilului împlinește, astăzi, 45 de ani

0
553

O ZI FRUMOASĂ… Ziua de 6 august este una cu dublă semnificație pentru preotul capelei din curtea DGASPC Vaslui, părintele Petru Damian. Este vorba, în primul rând, de marea sărbătoare a creștinilor ortodocși, Schimbarea la Față, eveniment pentru care părintele a oficiat o slujbă specială în capela de la Direcția pentru Protecția Copilului.



Al doilea eveniment, la fel de fericit, este sărbătorirea a 45 de ani de viață de către acest preot cu har, un slujitor al Domnului care și-a pus toată priceperea și credința în construirea acestui superb și unic lăcaș din curtea DGASPC Vaslui, o clădire unicat între Direcțiile pentru Protecția Copilului din România. Un lăcaș care nu s-ar fi ridicat așa de frumos cum îl vedem acum, dacă preotul Damian nu s-ar fi implicat total în acest proiect.

De un an de zile, la capela din curtea Direcției s-au săvârșit adevărate minuni, părintele Damian oficiind slujbe pentru copiii abandonați în maternități sau pentru persoanele bolnave și în nevoie, din sistemul DGASPC.

Tocmai de aceea, astăzi, de ziua lui, colegii și conducerea Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului îI urează părintelui Damian un sincer “La Mulți Ani” și îI doresc ani lungi de viață.

La Mulți și Fericiți Ani, părinte Damian!