Duminică, TOȚI vasluienii sunt așteptați la Ziua Comunei Hoceni! Activități sportive, concursuri, concerte, foc de artificii. Va fi o zi de distracții și voie bună

23
1108

Duminică dimineață, încă de la prima oră, comuna Hoceni, în fruntea căruia se află vrednicul și energicul primar Vasile Țabără, este în sărbătoare.

Încă de la ora 9.00, când vremea este mai prielnică practicării sporturilor de tot felul (având în vedere că se anunță o zi cu temperaturi foarte ridicate), pe stadionul comunei și în sala de sport se desfășoară maciuri de fotbal, tenis de masă, simplu și dublu, șah, concurs exatlon, celebrul concurs pentru prinderea purceilor, un concrs de secționat copaci sau un concurs de bătut cuie. Majoritatea activităților sportive se întind către orele 19.00, anunță organizatorii.

Toată ziua, important de știut, vor răsuna, în zona în care se desfășoară activitățile sportive, acordurile unor fanfare cunoscute din județ, aviz iubitorilor acestui gen de muzică.

Seara, de la ora 19.00, primarul Vasile Țabără și Consiliul Local au pregătit un spectacol de neuitat. Vor urca pe scena Teatrului de vară din centrul satului Hoceni, rând pe rând, Fanfara de copii din Hoceni, Mihaela Gurău, Delia Gandore, Oana Radu, Petruța, seara urmând a se încheia cu un splendid foc de artificii.

Vasile ȚABĂRĂ, Primarul comunei HOCENI

”Pregătirile pentru festivalul comunei Hoceni au fost finalizate, așa că așteptăm toți locuitorii județului Vaslui să participe la desfășurarea acestor activități, frumoase și diverse, pe tot parcursul zilei. Vom avea diferite concursuri distractive, cu premii speciale, și credem că veți fi încântați de melodiile fanfarei. Vă așteptăm alături de noi!”, este mesajul primarului Vasile Țabără.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.