După 40 de ani, Florin Călinescu s-a întors în județul în care a debutat ca actor

0
593


AMBIȚIE… Omul de televiziune și actorul Florin Călinescu a mărturisit, sâmbătă, la Vaslui, că se întoarce cu plăcere în județul în care și-a început cariera de actor. În 1980, acesta a jucat pe scena Teatrului „V.I.Popa”, din Bârlad, timp de un an, ca proaspăt absolvent de IATC.Acum, în vara anului 2020, s-a întors la Vaslui ca om politic, pentru că este fondatorul Partidului Verde, funcție din care a validat noua organizație județeană a Verzilor.

„Mă leagă amintiri foarte plăcute legate de Vaslui, dar cam îndepărtate de orașul dvs. Am fost actor la Bârlad, un an de zile, în 1980. Spectacolele montate la „Victor Ion Popa” le-am jucat și la Vaslui, și la Iași, și la Huși sau Dorohoi.

Atunci, în 1980, teatrul era singura formă vie de artă. Acum, am venit la Vaslui pentru a lansa filiala județeană a Partidului Verde.

Îmi face o deosebită plăcere să constat că, la Vaslui, este una dintre cele mai fățoase și puternice organizații din țară, ca medii de vârstă, ca meserii. Am ținut să cunosc toți membrii, să văd cu ce se ocupă fiecare. Sunt foarte surprins de calitatea umană pe care o văd la Vaslui, în acest moment. Familia noastră va crește. Partidul Verde este singura cale care poate să înțeleagă ceea ce se petrece în țară.

Noi nu urmărim vreun polonic sau vreun ciolan. Nu facem politică pentru a asigura neamurilor o sinecură, dacă ajungem la putere. Trebuie să ne ocupăm aici de toate problemele țărișoarei noastre dragi.

Partidul Verde, făcând parte din familia Verzilor europeni, a constatat că trebuie să se ocupe de toate problemele. Dacă stau pe margine – și asta am făcut în ultimii 30 de ani – o să facă alții politică pentru mine. Și ați văzut ce dezastru a ieșit.

Sunt 8 milioane de români care votează PSD, PNL, ALDE și alții și sunt 10 milioane care nu votează pe nimeni. Deci, votați Partidul Verde, dragii mei! Suntem singurul partid care poate salva viața pe Pământ”,

a fost mesajul maestrului Călinescu.

„Îi mulțumesc foarte mult actorului, maestrului, președintelui nostru, dl. Florin Călinescu, pentru prezență. Îl mai așteptăm la noi în județ. Este nevoie de experiența dvs, pentru managementul și expertiza legată de înființarea organizației noastre.

Vă promitem că vom scoate un scor foarte bun în județ. Suntem în perioada de precampanie, organizăm structurile de cartier, vom strânge liste de semnături. Avem o serie de candidați foarte buni, care vin din mediul de afaceri, din Sănătate, din Învățământ. Sunt multe lucruri de schimbat și împreună vom face această schimbare”,

a precizat Andrei Abutoaie, președintele organizației județene a Partidului Verde.
[smartslider3 slider=”43″]