După ce s-a drogat, un tânăr din Miclești a plecat la plimbare cu un monociclu. La 2 noaptea!

0
3286


La data de 17 septembrie 2023, ora 2.15, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, au depistat un monociclu, înmatriculat în București, care se deplasa din direcția Centrul Civic către Spitalul Județean de Urgență Vaslui.Din cauza comportamentului manifestat și a modului de conducere, polițiștii au procedat la oprirea în trafic a monociclului, condus de un tânăr, în vârstă de 16 ani, din comuna Miclești. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

Ulterior, tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.