După cinci luni și jumătate, un bătăuș din Solești a fost reținut de polițiști

0
2029


Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Individul a bătut cu sălbăticieÎn urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că la data de 18 august 2023, la ora 19.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 71 de ani, din aceeași localitate.

Conform concluziilor provizorii medico-legale emise la data de 30 ianuarie 2024 de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în urma agresiunii, bărbatul ar fi suferit leziuni ce necesită 80-85 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

În aceeași zi, 30 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.