După patru mandate, vrea să fie senator pe viață! Face scandal în PSD!

0
651


NEMULȚUMIRI… Alegerile pentru lista de candidați PSD Vaslui la Parlamentul României se lasă cu scandal. Senatoarea PSD Doina Silistru contestă pe toate drumurile rezultatul votului de luni seara, sperând într-o minune la București, care să o aducă pe o poziție eligibilă.Ar fi, dacă s-ar întâmpla asta!, al cincilea mandat de senator al doamnei Silistru. Trecută pe poziția a treia, în urma voturilor colegilor săi, senatoarea ar dori să continue în Parlament, în ciuda faptului că mai toți colegii săi îi cer să meargă la odihnă, după atâtea mandate. Oare este parlamentar pe viață?, se întreabă unii social-democrați.

„Dacă aș fi stat la numărătoarea voturilor de la început, altul ar fi fost rezultatul, luni seara”, spune senatoarea, care este despărțită de doar două voturi de poziția a 4-a, ocupată de Gabriela Crețu. Este clar frustrată de rezultatul votului de sâmbătă seara, fiind convinsă că mulți primari o doresc pe viață în Parlament.

„Îi mulțumim doamnei senator pentru ceea ce a făcut în Parlament, timp de patru mandate, însă este timpul să meargă la pensie și să lase locul la cei mai tineri. Are pensie specială, are tot ce îi trebuie, este un om realizat, ar fi momentul să lase să intre în Senat un tânăr”,

spun primarii PSD Vaslui, la unison.

Același mesaj de frustrare este lansat și de senatoarea PSD de Vaslui, Gabriela Crețu, care are trei mandate în Parlamentul României și unul în Parlamentul European.

„Conferința Județeană PSD. Listele!!!

Noi facem de ani de zile un vot serios, sociologic. Cei care vor să candideze se prezintă, își prezintă proiectele, după care facem buletin de vot. Fiecare acceptă sau respinge pe fiecare pretendent la poziția de candidat.

După, se cumulează cate voturi Da și cate voturi Nu a obținut fiecare. În funcție de asta, se face ierarhia. Într-o a doua ședință, se votează listele constituite astfel. Duminică, va fi a doua ședință!”,

a scris senatoarea Crețu, pe rețelele de socializare, vizibil nemulțumită de clasarea pe un post neeligibil.