Ec. Marius Arcăleanu: Începem o bună guvernare la Vaslui

0
296


Economistul Marius Arcăleanu, candidatul pentru Primăria Vaslui al Alianței Dreapta Unită (formată din Forța Dreptei, PMP și USR), este singurul care poate învinge PSD în municipiu, marcând astfel un nou început în direcția bună pentru orașul nostru.Marius Arcăleanu este economist, licențiat al Academiei de Studii Economice București. S-a afirmat ca antreprenor vasluian de succes în domeniul serviciilor medicale, fiind director general al propriei companii înființate la Vaslui. Este președinte al Partidului Forța Dreptei Vaslui.

A rămas consecvent un om de dreapta, nu a trădat niciodată această orientare politică, chiar dacă a fost dat afară din PNL, acum doi ani, ca urmare a  criticilor aduse conducerii. A fost timp de 12 ani (2008-2020), consilier municipal la Vaslui. Următorii trei ani, până în 2023, a deținut calitatea de consilier județean.

În perioada 2006-2009, a fost Director General adjunct la Agrocomplex Bârlad, apoi Director la Casa Județeană de Pensii între 2009 și 2012, iar, în intervalul 2020-2021, Director General al Casei Județene de Sănătate Vaslui.

Un Primar de succes pentru vasluieni

Cu această experiență recunoscută în business, management și administrație locală, economistul Marius Arcăleanu este văzut ca un Primar de succes pentru vasluieni.

”Așa cum am reușit în antreprenoriat și în management instituțional, tot așa voi reuși și la Primărie. Dați-mi posibilitatea să arăt ce pot să fac din funcția de Primar. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător că putem începe o bună guvernare pentru Vaslui”, este unul din mesajele către vasluieni ale candidatului Alianței Dreapta Unită.

Angajament de perspectivă pe 10 ani

Marius Arcăleanu își asumă un angajament de perspectivă în fața cetățenilor din municipiul Vaslui, de cel puțin 10 ani. Ca Primar, va construi proiecte importante de dezvoltare a orașului, care să acopere domeniul economic, cel urbanistic, al serviciilor publice și al calității vieții pentru vasluieni:

„Nu vin la Primărie doar pentru patru ani. Viziunea mea de dezvoltare a muncipiului este de perspectivă și vreau să o duc la îndeplinire, până la capăt. Acum Vasluiul are șansa unui nou început. Acum putem pune orașul nostru în direcția bună. Avem multe lucruri importante de făcut la Vaslui”.

Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primărie consideră că din cauza unei administrații publice neperformante și obosite, care a rupt demult comunicarea cu cetățenii, Vasluiul a fost deconectat economic și ținut în izolare, fapt ce a determinat un exod al tinerilor, în primul rând, care nu-și pot făuri un destin personal în propriul oraș, în condiții total inadecvate găsirii unui loc bun de muncă și accesului la venituri decente.

„Voi ridica barierele actuale instituite de administrația PSD și voi deschide porțile pentru investitori. Voi moderniza serviciile publice și voi crea toate condițiile necesare pentru a crește calitatea vieții pentru vasluieni și pentru a ne păstra tinerii aici, acasă, unde să își poată face un rost bun în viață”, spune Marius Arcăleanu, cel pe care majoritatea vasluienilor și-l dorește ca viitor primar al Vasluiului.

Mai multe informații despre planul de guvernare locală 2024 propus de economist Marius Arcăleanu găsiți pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/share/p/Ck9AsWyzchcvuXhM/

Acest material a fost comandat de PARTIDUL FORȚA DREPTEI FILIALA JUDEȚEANĂ VASLUI (parte a alianței electorale „Alianța DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI”), Cod identificare al mandatarului financiar coordonator 21240063