Echipele Viacons Rutier au finalizat pista de biciclete de pe strada Traian, la Vaslui

0
2591

După o muncă susținută, începută la prima oră a dimineții și încheiată spre seară, echipele de profesioniști de la Viacons Rutier Huși au finalizat, miercuri, pista de biciclete de pe strada Traian, o lucrare realizată impecabil, cu asfalt de culoaare roșie.

Metru cu metru, zeci de muncitori au turnat bitumul roșu pe zona pietonală, pentru cei care circulă cu biciclete sau trotinete electrice, de la sensul giratoriu Găzărie spre Crucea Gării, dând un aspect de bulevard european celei mai importante artere de circulație din municipiu.

Practic, după montarea băncilor și a noilor coșuri de gunoi și după turnarea pistei de biciclete, drumarii de la Viacons Rutier mai au câteva detalii, înainte de a preda lucrarea municipalității. Ar mai fi marcajele rutiere, însă acest pas este blocat de faptul că nu s-au finalizat lucrările la noii stâlpi de troleibuz, de către celelalte firme implicate în proioect.

Acum, pe Traian se circulă în condiții de autostradă. Șoferii vasluieni au uitat problemele pe care le aveau după ce strada a fost decopertată, au uitat găurile din vechiul Traian. Iar, imaginea trotuarelor cu pistele de biciclete evidențiate prin bitumul roșu scot la iveală un bulevard de nivel european…