EDITORIAL: Încercați să nu muriți! Nu, acum! Nu, cu masca în buzunar!

0
398
Advertisement

Miercuri dimineață, ora 8.55. Un prieten îmi trimite un mesaj îngrozitor. A murit doamna de la TESA, de la Spitalul Județean, despre care anunțasem că este intubată, în stare gravă, la spitalul covid de la Bârlad.

Ce să scrii, în acel moment? Că o femeie plină de viață, care lucra într-un serviciu important al Spitalului Județean, moare după ce este infectată cu Covid de o colegă de serviciu? Până în urmă cu câteva zile, trăia în Vaslui, mergea la serviciu, se ducea în vacanțe, socializa cu rudele și prietenii. Iar, acum a murit! Să scrii? Să plângi? Să-ți fie teamă, pentru că o doamnă cu care te întâlneai în piață sau prin magazinele din oraș a murit răpusă de virusul ucigaș?

Primul sentiment a fost cel de spaimă. Dacă acest Covid nenorocit a intrat în zona interzisă vizitatorilor, din spațiul fostei policlinici, acolo unde erau serviciile TESA ale Spitalului Județean, ce-l mai oprește să ne intre în case? Nimic! Un vasluian de-al nostru a murit, cu dureri groaznice, la spitalul Bârlad. Mâine, putem ajunge fiecare dintre noi acolo.

De aceea, vin și spun: PROTEJAȚI-VĂ! Pornesc de la o realitate cruntă. Am intrat în ultimele zile prin tot felul de instituții sau pe la magazine din mediul rural. Zero măști! Nimeni nu mai poartă mască în administrație. Funcționarii vin la serviciu și pun masca în buzunar. La crâșmele sătești, nici nu s-a auzit de mască, deși pe ușă scrie mare: “Accesul interzis fără mască!”.

Dar, cui îi pasă de Covid?

Majoritatea dintre dvs. credeți în Dumnezeu. Dar, l-a văzut cineva pe Dumnezeu? Nu. Dar, credeți în El! Și atunci, vă întreb: în timp ce contestați existența acestui virus ucigaș, despre care spuneți că este o invenție, de ce nu ați crede că există?

Pur și simplu, există!

Și, dacă nu îl luați în seamă acum, mâine ați putea merge să vă întâlniți cu Dumnezeu. Mai bine, protejați-vă acum, înainte de a fi prea târziu, oameni buni!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.