Eduard Cazacu, primarul orașului Murgeni, s-a înscris în cursa electorală. Romii din oraș, de partea sa

0
620


După un mandat plin de realizări, edilul Murgeniului, Eduard Cazacu (PSD) s-a înscris în campania electorală, joi, convins că locuitorii orașului îi vor da un vot de încredere, pe 9 iunie. Orașul, sub conducerea dlui Cazacu, a suferit transformări vizibile, fiind acum o zonă curată, liniștită.”Am încredere că voi mai prinde un mandat din partea locuitorilor orașului Murgeni. Sper că oamenii vor avea încredere în mine. Am avut un mandat puțin mai greu, dar am reușit să rezolvăm toate”, a spus dl. Cazacu.

Acesta a spus că va realiza în oraș un ambulatoriu la spitalul Murgeni, cu cabinete medicale, iar sediul Primăriei va deveni un centru de sănătate. Vor continua lucrările de canalizare în suburbiile orașului, plus asfaltarea tuturor străzilor.

La lansare, au participat atât președintele organizației județene PSD, deputatul Adrian Solomon, cât și deputatul PSD Eduard Andrei Popica.

”Am venit cu încredere la Murgeni, echipa dlui primar Cazacu este completă. În lista de consilieri, avem doi membri ai comunității rome, semn că pentru noi problemele acestei comunități sunt importante”, a spus deputatul Adrian Solomon.

VIDEO DECLARAȚII OFICIALE MURGENI

 

Omul de afaceri Emil Savin, alături de prietenul său de o viață, Eduard Cazacu. Mesajul liderului romilor din oraș (VIDEO)

Lansarea de joi a avut și câteva momente speciale. Omul de afaceri Emil Savin, managerul general Transmir, a ajuns la lansarea bunului său prieten, Eduard Cazacu.

”Ne cunoaștem de o viață, suntem născuți și crescuți aici. Îl susțin în cursa pentru un nou mandat, pentru că s-a văzut schimbarea în oraș, în primul său mandat. Am încredere deplină în Eduard, va aduce multe proiecte pentru oraș”, a spus dl. Savin.

La final, Vasile Tănase, liderul romilor din Murgeni a avut un mesaj către romii din oraș. În limba comunității rome, dl. Tănase a îndemnat concetățenii săi să fie alături de primarul orașului.

VIDEO DECLARATIE VASILE TĂNASE