Este tânăr, extrem de activ și prezent în tot județul! Tânărul deputat PSD de Vaslui, în mijlocul vasluienilor

0
8071

La fel cum făcea și în vremea în care prefect al județului Vaslui, fiind prezent la toate evenimentele care se petreceau în județ, indiferent de oră, tânărul și apreciatul deputat PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica face adevărate tururi de forță, pentru a fi prezent în mijlocul sătenilor din județul în care trăiește, la zilelor comuneior vasluiene.

Numai în ultima lună de zile, deputatul Popica s-a întâlnit cu sute de vasluieni la zilele comunelor Ștefan cel Mare, Laza, Cozmești sau Șuletea, a discutat cu mulți alți vasluieni care au solicitat prezența sa în teritoriu, dovedindu-se un politician apropiat de vasluieni, care a înțeles care este menirea sa ca parlamentar al județului Vaslui.

”Sunt prezent în toate comunele în care sunt invitat de către primari, pentru că eu consider că rolul meu, ca parlamentar, este să fiu aproape de oameni, să le ascult doleanțele, să aflu dacă putem schimba în bine destinul României. Eu consider că se poate, este nevoie doar să ne coborâm în mijlocul oamenilor, să le ascultăm durerile și atunci vom înțelege ce trebuie schimbat.

Vorbind de zilele comunelor, am observat că sunt prilej de bucurie și reîntâlnire între fiii satului, în condițiile în care avem mii de vasluieni plecați la muncă în străinătate. Acești oameni sunt așteptați cu bucurie, de familii, de prieteni, de comunități, iar zilele comunelor sunt prilejul ideal pentru a reface legături de suflet.

Am participat și voi răspunde prezent la toate invitațiile primarilor din județul Vaslui, pentru că vasluienii mi-au dat un vot de încredere și am datoria morală să le fiu alături, de câte ori au nevoie de mine”, a spus tânărul deputat PSD.

ZIUA COMUNEI COZMEȘTI

ZIUA COMUNEI ȘULETEA

ZIUA COMUNEI LAZA

ZIUA COMUNEI ȘTEFAN CEL MARE