EVALUARE NAȚIONALĂ Vaslui: Nicio medie de 10 în județ, suntem la coada clasamentului național

0
1184


Au fost făcut publice datele de la evaluarea națională 2024. Statistic, cele mai multe medii peste 5 la Evaluarea Națională 2024 au fost obținute în județele București, Cluj și Brăila. La polul opus, cele mai puține medii peste 5 vin din județele Vaslui, Călărași, Caraș-Severin.Situația din județul Vaslui este una cu adevărat alarmantă. În total, 3.519 elevi au fost înscriși la Evaluarea Națională, din județul Vaslui, un număr de 3.367 au obținut note la ambele examene.

Județul Vaslui are un procent de 59,8% din totalul candidaților cu medie de peste 5, cifre care trebuie să dea de gândit.

Note de 10 au primit, la limba și Literatura Română, doi elevi din Vaslui, de la Școala 3 Constantin Parfene, respectiv Școala 10 Mihail Sadoveanu. La matematică, au fost șapte note de 10: doi elevi de la Liceul Mihail Kogălniceanu Vaslui, doi elevi de la Școala Constantin Parfene Vaslui, un elev de la Colegiul Național Cuza Vodă Huși, un elev de la Școala Mihai David Negrești, un elev de la Colegiul Ghe. Roșca Codreanu Bârlad.

AICI REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ JUDEȚUL VASLUI

http://evaluare.edu.ro/Evaluare/ListaScoli.aspx?Jud=42