Fierbere mare în rândul subofițerilor din IPJ Vaslui, liber la ofițeri!

46
430
Advertisement

Între 10 și 20 de posturi de ofițeri din IPJ Vaslui – conform unor estimări ale unor surse din Poliția județului – vor fi disponibile pentru subofițerii care îndeplinesc condițiile legale de a trece în corpul ofițerilor.

Vor fi scoase la concurs și posturi de ofițeri din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui sau la Poliția de Frontieră.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a aprobat ieri demararea procedurilor pentru organizarea concursurilor pentru trecerea agenților/subofițerilor/ maiștrilor militari în corpul ofițerilor.

În acest sens, în perioada imediat următoare, la nivelul structurilor MAI se va identifica numărul de funcții care pot fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate.

Decizia a fost luată în urma analizei realizate la nivelul conducerii MAI referitoare la deficitul de personal, care la acest moment se situează la circa 13% (ex: Poliția Română peste 14%, Jandarmeria Română peste 10%, Poliția de Frontieră cca 9% IGSU peste 10%).

Print Friendly, PDF & Email

46 COMENTARII

 1. 폐하께서는 다양한 국경 마을에서 사용할 비행공을 제조하기를 원하십니다.폐하께서는 국정의 중대사를 왕세자에게 맡기실 준비를 하고 계십니다.
  씨큐나인슬롯
  플레이앤고슬롯
  “질문을 해결하세요!” Fang Jifan은 지붕 타일을 진동시키는 그의 목소리로 유창하게 말했습니다.
  ???https://www.slotmr.com/
  https://www.slotmr.com/nolimit-city
  날아가는 공은 산 위로 날아가기 시작했고, 그리고…평원에 나타났습니다.
  [url=https://www.slotmr.com/nolimit-city]노리밋시티슬롯[/url]
  ???[url=https://www.slotmr.com/]슬롯MR[/url]
  Ma Wensheng은 그가 다시 그 돼지 동료들에게 속았다고 느꼈습니다.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.