FILMARE REVOLTĂTOARE! Țiganii din Murgeni aruncă cu pietre, în spatele mașinii de Poliție! (VIDEO)

0
334


NU SE MAI POATE!… Ceea ce s-a petrecut în ultimele zile la Murgeni demonstrează că țiganii de acolo, împărțiți în clanuri, găști sau țări în care „lucrează”, nu pot fi stăpâniți. Zeci de țigani au ieșit din nou în stradă și s-au păruit, pentru a-și plăti polițe vechi de 40 de ani. Seara trecută, însă, pe grupurile de socializare ale angajaților MAI a fost postat un filmuleț din timpul ultimului scandal de la Murgeni, care te face să te gândești dacă se mai poate face ceva pentru a stăpâni această etnie care pare să nu aibă teamă de legi.Pe filmare, se vede cum o autospecială de Poliție trece încet spre centrul orașului, la intersecția cu drumul național spre Fălciu-Huși. Din spate, vine o mașină, iar la un moment dat, ca din senin, trei indivizi aruncă cu pietre în mașină, chiar sub nasul polițiștilor. O altă mașină vine în viteză din spate și îl aruncă la pământ pe unul dintre agresori.

„Bărbat lovit din plin cu un bolid!

Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de rromi din Murgeni.

Sfidător este că la câteva fracțiuni de secunde după ce trece autospeciala de poliție, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani și alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public.

Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege și să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunității.

Si cum poate o patrulă de poliție să controleze 50 de persoane implicate în conflict?”,

este comentariul polițiștilor români.