Fiul consilierului Burlacu, de la Ștefan cel Mare, arestat preventiv! A violat și agresat două minore!

0
542

La data de 23 aprilie 2023, Secția 2 Poliție Rurală Vaslui a pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la domiciliul unui bărbat, în varstă de 30 de ani, Andrei Burlacu, fiul consilierului PNL Vasile Burlacu, din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

În cauza în care a fost dispusă percheziția domiciliară se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată (infracțiune ce s-ar fi produs în luna iulie 2022, persoană vatămată fiind o minoră în vârstă de 14 ani) și agresiune sexuală (infracțiune ce s-ar fi produs în luna iulie 2022, persoană vătămată fiind o minoră în varstă de 16 ani).

La data de 23 aprilie 2023, în baza probatoriului administrat, politiștii vasluieni au dispus față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pentru 24 ore.

Ulterior, astăzi, 24 aprilie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a lui Burlacu junior.