Fiul și nora unui cunoscut instructor auto din Vaslui au pierit într-un cumplit accident, la Cluj! Tinerii au sărbătorit la Brodoc cununia civilă, sâmbăta trecută!

0
3809

Accident rutier produs azi, 25 iunie, în jurul orei 08.20, pe DN1 E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului. Din primele informații, un tânăr de 23 de ani din Vaslui a pătruns pe contrasens unde s-a izbit violent de un TIR

Din primele informații, polițiștii au constat că este vorba despre o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), la km 522. Din nefericire, în urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism.

”În accident au fost implicate o autocisternă și un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarcerați un bărbat și o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viața. Referitor la autocisternă, nu sunt raportate scurgeri de carburanți, întrucât aceasta era goală. Acționăm la fața locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ”, arată ISU Cluj.

Tânărul decedat, Lucas, era polițist la Cluj și, sâmbăta trecută, a avut cununia civilă la Brodoc, acolo unde locuiesc părinții săi, familia Cucoș. Tatăl băiatului este un cunoscut instructor auto. Toată familia este în stare de șoc, mai ales că ambii tineri însurăței au pierit în accident.

Dumnezeu să-i ierte!