„Formatori de opinie” de doi lei, în căutarea senzaționalului: preotul de la Băcani nu are Covid 19!

0
518
Advertisement

RUȘINE!… Unele ziare locale au prezentat, ieri, cu litere mari, „EXCLUSIV!”, o informație de doi lei, și anume că părintele paroh de la Băcani ar fi infectat cu Covid 19. Povestea ar fi fost lacrimogenă, dacă era adevărată, însă unele personaje din media locale au aruncat cu noroi în preot, imediat ce au prins un „fir”.

De fapt, răspunsul la această problemă medicală l-a oferit, noaptea trecută, primarul comunei Băcani, Vasile Stoica, umilindu-i pe acei ziariști care au lansat o acuzație nefondată.

„Bună seara!

Dragi cetățeni… Datorită zvonurilor care circulăîn ultima perioadăîn com.Băcani, precum că Preotul Paroh Cristian Țilea ar fi suspect de infectare cu noul coronavirus SARS.COV2 cred că se impune să facem o clarificare a situației și totodată săînștințăm toți cetățenii că zvonul nu este adevărat.

Acum 30 de minute (ora 22.30, n.r.) am discutat telefonic cu preotul paroh Cristian, care mi-a declarat că în urma discuțiilor și a declarațiilor celor de la DSP și Spitalul Mare Bârlad rezultatul testului făcut astăzi de toată familia preotului Cristian Țilea a fost NEGATIV!

Vă MULȚUMESC!

DOAMNE AJUTĂ!”,

a scris primarul Stoica.

Suntem curioși ce vor mai inventa „exclusivii” din presa locală, pentru a-l îmbolnăvi pe preotul de la Băcani.

Print Friendly, PDF & Email