Fost criminal arestat după ce și-a tăiat fosta concubină cu un cuțit! Atacul a avut loc în microbuzul care-i ducea la muncă, sub ochii celorlalți colegi

0
514
Eliberat din pușcărie după ce a executat o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru crimă, un bărbat de 48 de ani din comuna Roșiești a ajuns, din nou, după gratii. Dacă, în urmă cu mai bine de 14 ani bărbatul a fost condamnat după ce și-a ucis propriul tată, de data aceasta Gheorghe Stan a fost arestat preventiv după ce și-a atacat fosta concubină cu un cuțit, în microbuzul care-i transporta pe amândoi la locul de muncă. Supărat că a fost părăsit de femeia de 38 de ani, Stan a tot amenințat-o că se va răzbuna dar nu a fost luat în seamă. Sâmbătă dimineață, criminalul și-a pus amenințările în practică. S-a ridicat de pe scaunul microbuzului, a scos un cuțit și a atacat-o pe femeie. I-a provocat o rană tăiată la cap. Ceilalți ocupanți ai microbuzului au reuțit să-l imobilizeze pe atacator, să-l dea jos din mijlocul de transport și să cheme, apoi, ambulanța.
Eliberat din pușcărie după ce a executat o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru crimă, un bărbat de 48 de ani din comuna roșiești a ajuns, din nou, după gratii. Dacă, în urmă cu mai bine de 14 ani bărbatul a fost condamnat după ce și-a ucis propriul tată, de data aceasta Gheorghe Stan a fost arestat preventiv după ce și-a atacat fosta concubină cu un cuțit, în microbuzul care-i transporta pe amândoi la locul de muncă. Supărat că a fost părăsit de femeia de 38 de ani, Stan a tot amenințat-o că se va răzbuna dar nu a fost luat în seamă. Sâmbătă dimineață, criminalul și-a pus amenințările în practică. S-a ridicat de pe scaunul microbuzului, a scos un cuțit și a atacat-o pe femeie. I-a provocat o rană tăiată la cap. Ceilalți ocupanți ai microbuzului au reușit să-l imobilizeze pe atacator, să-l dea jos din mijlocul de transport și să cheme, apoi, ambulanța. Femeia a ajuns la spital și a avut nevoie de 11 copci. Acum, ete în afara oricărui pericol. În schimb, atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va da socoteală pentru fapta sa.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Roșiești, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 6 noiembrie, ora 04.30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, aflat într-o autoutilitară, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Berezeni, județul Vaslui, provocându-i, cu un cuțit, o plagă tăiată la nivelul capului. Totodată, acesta ar fi proferat, față de persoana vătămată, amenințări cu moartea și alte vătămări.Ca urmare a agresiunilor, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În data de 9 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul de 48 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Un atac sângeros s-a petrecut sâmbătă, 6 noiembrie, într-un microbuz de transport persoane navetiste, de la locul de muncă spre casă! Un individ, muncitor la un abator de pui din comuna Banca, orbit de furie după ce fosta sa concubină îl părăsise, s-a năpustit cu cuțitul asupra femeii chiar sub ochii îngroziți ai colegilor de muncă. Gheorghe Strat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Roșiești, aflase că motivul real pentru care femeia îl părăsise, era faptul că în trecut, acesta a făcut 14 ani de pușcărie după ce și-a omorât tatăl”, au transmis și reprezentanții IPJ Vaslui. https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp