Fostul ministru al Sănătății, dr. Nelu Tătaru, mesaj pentru victimele exploziei de la Călimănești, Vrancea

1
891
Advertisement

Patru persoane au murit carbonizate și cinci au fost rănite după ce a izbucnit o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaze de la Călimăneşti, unde se desfăşurau lucrări pe şantierul autostrăzii Moldova.

Aceștia erau muncitori care lucrau la autostrada Moldovei, cu cinci utilaje. Răniții au ajuns la spital, unii dintre ei în stare gravă. Se ia în considerare transportul în străinătate pentru îngrijiri medicale.

Zece oameni lucrau pe șantier în acel moment, însă unul dintre ei a lovit magistrala de gaze cu un utilaj și atunci s-a produs explozia, urmată de incendiu. Un singur muncitor a scăpat teafăr. Cei cinci răniți au mers după explozie spre Drumul Național 2, de unde au fost luați de șoferii din trafic și duși la spitalul din Adjud. Doi dintre ei au fost transportați cu elicoptere SMURD la spitale din Capitală.

La mai bine de 12 ore de la eveniment, fostul ministru al Sănătății, dr. Nelu Tătaru (foto), deputat PNL de Vaslui, a transmis un mesaj către familiile victimelor, sfâșiate de durere.

”Noaptea trecută, pe Autostrada Moldovei, între Focșani și Bacău, a avut loc o explozie, în timpul executării lucrărilor, care a provocat moartea a 4 muncitori și rănirea a altor 5.
Sunt cu adevărat momente tragice pentru familiile celor implicați! Cuvintele sunt de prisos, nu pot îndepărta suferința familiilor.
Sper, din tot sufletul, ca răniții, cele 5 suflete încercate să aibă o recuperare rapidă!”, a transmis fostul ministru.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.