(FOTO) Surpriză de proporții pentru echipele de șah prezente la Vaslui, la Campionatul Național

0
361
Surpiză de proporții pentru mebrii echipelor de șah prezente la Vaslui, Campionatul Național. Sponsorul concursului, firma Radical Grup, a pregătit, pentru cei aproximativ 70 de jucători, o seară de neuitat, în compania muzicii de fanfară oferită de către Fanfara de la Valea Mare și a mâncărurilor tradiționale. Petrecerea a avut loc aseară, într-o locație deosebită, pensiunea Curtea Domnească, situată la câțiva kilometri de municipiul Vaslui. Oaspeții au avut parte de bunătăți de casă, pregătite după rețete tradiționale. De asemenea, membrii echipelor au putut să se cunoscă și să schimbe idei sau păreri despre ce se va întâmpla în cele șapte zile de concurs. Tot aseară a avut loc și ședința tehnică a echipelor dar și tragerea la sorți.

”Nu ne-am așteptat la asemenea primire, este mult peste așteptările noastre. Avem parte de mâncăruri alese și foarte gustoase și de muzică bună. Cei din fanfară se vede că sunt profesioniști și-ți încântă auzul. Nu putem decât să mulțumim domnului Ionel Sandu, cel care s-a ocupat de toate acestea”, au spus membrii echipelor de șah.

Nu ne rămâne decât să ținem pumnii sahiștilor vasluieni. Astăzi, începând cu ora 15.00, debutează concursul dar, vasluienii noștri vor ajunge abia mâine în fața tablelor de șah.