FOTO Vasluienii și cafenelele Filli’s l-au condus pe Moș Crăciun în mijlocul copiilor din Șerbești

0
1533


A fost o zi pe care copiii satului Șerbești, de la granița județului Iași cu județul Vaslui, nu o vor uita niciodată. După câteva săptămâni de la declanșarea campaniei prin care Cafenelele Filli’s, din Vaslui, le propuneau clienților fideli să citească scrisorile trimise de copiii din Șerbești pe adresa lui Moș Crăciun, a venit și răsplata Moșului.”Ajutoarele Moșului îi vor vizita și, împreună cu voi, clienții noștri fideli, vrem să aducem un zâmbet pe chipul acestora. Toți cei care vor să ne fie alături în această minunată călătorie spre un copil fericit, vor primi mai multe detalii de la colegii noștri din cafenele”, anunța dl. Codruț Filip, managerul general al Filli’s Vaslui, la început de decembrie.

Iar vasluienii au demonstrat că sunt români cu suflet uriaș. O mașină plină cu cadouri, oferite de Filli’s și vasluieni de toate vârstele, a ajuns la Șerbești, acolo unde a fost așteptată de zeci de micuți, cu sufletele încărcate de emoția reîntâlnirii cu Moș Crăciun.

Pozele de mai jos sunt elocvente pentru bucuria pe care Filli’s și clienții fideli din Vaslui le-au adus pe chipurile unor copii foarte buni la învățătură.

”Dragii noștri Moși Crăciuni, copiii din Șerbești doresc să vă mulțumească din suflet pentru bucuriile aduse de catre voi!

Vă mulțumim tuturor și vă suntem recunoscători, pentru implicarea voastră in misiunea „Scrisoare către Moș Craciun”. Zâmbetul copilașilor din Șerbești in prag de sărbători se datorează vouă!

Sărbători binecuvântate tuturor! Vă mulțumim și ne înclinăm!”, a transmis managerul cafenelelor Filli’s Vaslui, dl. Codruț Filip.

Felicitări, tuturor, și Crăciun Fericit!