(FOTO, VIDEO) Elevi, profesori, antrenori sau arbitri veniți din toată țara au adus un ultim omagiu celui care a fost Sorin Onofrei! Sute de oameni prezenți, astăzi, la înmormântare

0
628Curtea Cimitirului ”Eternitatea” din municipiul Vaslui a devenit, astăzi, neîncăpătoare pentru sutele de oameni veniți să-l conducă pe ultimul drum pe cel care a fost profesor, coleg sau arbitru, Sorin Onofrei. În semn de respect și prețuire, elevii Liceului cu Program Sportiv și-au imprimat, pe hainele negre, chipul profesorului lor. De asemenea, la căpătâiul lui au stat și profesorii cu care a împărțit, ani la rând, cancelaria dar și colegi arbitri din țară. În semn de prețuire, oficialii Federației Române de Handbal au transmis un mesaj de condoleanțe familiei și au postat mesajul pe pagina oficială a FRH. ”Federația Română de Handbal anunță cu regret dispariția fulgerătoare a domnului Sorin Onofrei, antrenorul junioarelor 3 și profesor al Liceului cu Program Sportiv Vaslui. Profesionist al handbalului, iubit mentor al elevilor săi, pasionat și dedicat profesiei sale, el a plecat mult prea devereme, la doar 42 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință. Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente dificile!”.

Moartea fulgerătoare a profesorului Sorin Onoferi lasă un gol imens în sânul familiei sale dar și în cel al sportului vasluian. De asemenea, moartea sa ridică și o serie de semne de întrebare. Apropiații lui povestesc că, cu mai puțin de o lună înainte, a fost supus unui test medical minuțios pentru a putea arbitra meciurile de handbal și anul acesta. ”Este un examen medical foarte serios pe care l-a trecut, atunci, fără probleme. De aceea moartea sa ne-a luat prin surpindere. Știm că i-au apărut, cu puțin timp înainte de a  muri, dureri mari în piept și poate acesta a fost semnalul ce nu trebuia ignorat. După moartea sa, competițiile sportive din toată țara s-au ținut în doliu și cu momente de reculegere. Acesta este doar respectul pe care îl purtăm celui care a fost Sorin Onofrei pentru că nimic nu-l mai poate aduce înapoi”, au spus apropiații.