FOTO, VIDEO Noapte magică, la pensiunea MIRA, lângă Bârlad! Mirii au ajuns la nuntă cu… elicopterul!

1
1368
Advertisement

A fost o noapte magică pentru un cuplu de miri, care a ajuns cu elicopterul la nunta organizată de Pensiunea Mira, pensiunea exclusivistă, de 4 margarete, în care luxul și bunul gust se îmbină cu armonia și bucuria momentelor unice. La fel de unic, o premieră pentru Moldova, a fost și modul în care mirii au ajuns la nuntă aduși de un modern elicopter, închiriat pentru astfel de ocazii.

Nuntașii au privit vrăjiți modul în care tinerii căsătotiți au ales să vină la petrecere, aplaudând îndelung tânărul cuplu.

Pentru ca totul să fie perfect, cu câteva zile mai înainte, a fost finalizat viitorul heliport al sălii de evenimente Miracle Chateau, un obiectiv unic pentru județul Vaslui, aflat în construcție peste drum de Pensiunea Mira, pe DE 581, o clădire care întregește portofoliul de obiective de prim-plan de la MIRA, alături de piscină și celelalte săli de evenimente din zonă.

”Sosirea cu elicopterul va fi o experiență cu adevărat magică și suntem atât de bucuroși că am decis să va oferim acest serviciu exclusivist.

La Mira ești o mireasa unică. Aterizează cu stil la nunta ta!

Fă-ti o intrare fabuloasă, exact ca evenimentul tău, la cea mai frumoasă sală.

Wedding season is here, arrive in style, Mira is waiting for you!”, a spus Mirabela Popica, managerul de la MIRA, persoana care, de mai bine de 13 ani, este sufletul tuturor evenimentelor organizate de această pensiune minunată.

Casă de piatră, tinerilor miri!

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.