FOTO, VIDEO Prima fabrică de bere artizanală din Vaslui și-a deschis porțile. Investiție marca APISROM

0
2437


Apisrom Vaslui, lider național în procesarea mierii de albine și recunoscută pentru standardele sale ridicate de calitate și inovație, marchează o nouă bornă în peisajul industrial al județului Vaslui. Cu o investiție de aproximatox 300.000 de euro, firma a inaugurat prima fabrică de bere artizanală din Vaslui, sub conducerea inspirată a antreprenorului Dumitru Rășcanu.Aflată în inima Regiunii Moldovei, noua fabrică își propune să aducă o reînviere a producției de bere în zonă, oferind consumatorilor o gamă variată de sortimente, de la clasicele blonde și arămii până la beri negre intense. Cu o capacitate inițială de producție de 8000 de litri pe lună, fabrica este pregătită să răspundă cererii crescânde de bere artizanală de înaltă calitate.

Gabriel Rășcanu, director tehnic la Apisrom, explică: „Inspirându-ne din experiența noastră în procesarea mierii de albine, am creat șase rețete distincte de bere, unele dintre ele integrând mierea în procesul de fabricație. De la arome florale și plăcute, până la nuanțe intense de cafea și ciocolată în berile negre, ne propunem să satisfacem diversele preferințe ale consumatorilor.”

Fabrica, dotată cu utilaje de ultimă tehnologie și gestionată de o echipă dedicată și experimentată, se angajează să ofere un produs de calitate superioară, bazat pe pasiunea pentru inovație și pe respectul față de tradiție.

Dumitru Rășcanu, directorul general al Apisrom, subliniază: „Deși drumul către deschiderea acestei fabrici a fost presărat cu provocări, suntem mândri să aducem acest nou standard de excelență în industria berii din Vaslui. Ne propunem să devenim lideri și în acest domeniu, oferind consumatorilor noștri produse autentice și inovatoare.”

Brandurile „Urban Hops” și „Ultimul Om” vor reprezenta ambasadorii berii Apisrom Vaslui, iar echipa se angajează să fie prezentă la evenimente și târguri pentru a aduce experiența berii artizanale la un public cât mai larg.

Îm acest moment berea este disponibilă la magazinul fabricii, din Str. Ceramica, nr 19, urmând ca in curând să se gaseasca la cele mai importante restaurante din județul Vaslui.

Apisrom Vaslui invită toți iubitorii de bere să descopere gustul autentic și diversitatea sortimentelor sale, îmbuteliate cu pasiune și creativitate pentru a aduce un plus de savoare oricărei ocazii.