Gabriel Dorobanțu, Ion Paladi și Ionuț Dolănescu vin, de Sânziene, la Ziua Comunei Fălciu

0
3508
Este mare sărbătoare la Fălciu, pe 24 iunie, când locuitorii Fălciului își sărbătoresc hramul comunei, în a doua zi de Sânziene. Și în acest an, începând cu ora 17.30, va fi, ca de fiecare dată, un bun prilej pentru toți locuitorii de pe Valea Prutului să participe la manifestarea căreia i s-a dus vestea pentru organizarea perfectă.

Cu aportul Consiliului Local și al primarului Neculai Moraru (foto), toată lumea se va putea distra, va cânta și va dansa pe muzica artiștilor îndrăgiți, iar buna dispoziție va fi întreținută și cu bunătăți pentru toate gusturile.

”Mi-am dorit să găsesc artiști pentru toate vârstele, atât pentru copii și părinți, cât și pentru bunici.

Gabriel Dorobanțu, Doinița Fluturu și Tomis Junior, Ionuț și Doinița Dolănescu, Ion Paladi, Mihaela Gurău, secondați de prezentatoarea Mihaela Cristina Coman, ne vor încânta ca de fiecare dată cu melodiile lor, cu un bogat repertoriu.

Ei se vor simți foarte bine la noi și noi ne vom simți foarte bine cu ei. Sper ca această perioadă de caniculă să fie îndulcită prin voie bună, cântec, empatie, prin comuniune cu ceilalți”, spune Neculai Moraru, primarul comunei

Ziua comunei Fălciu se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.