GALERIE FOTO Aceste este blocul la care VISEAZĂ toți vasluienii! Parcare subterană, piscină la ultimul etaj, wellness, condiții de cinci stele!

0
3401


Zona ultracentrală a municipiului reședință își va schimba complet înfățișarea. Și asta odată cu finalizarea unui complex rezidențial unicat în județul Vaslui și care va putea concura cu orice proiect în domeniu din marele centre urbane ale țării. După ani de zile de demersuri și avize, după ce a verificat fiecare detaliu al proiectului, dezvoltatorul imobiliar vasluian Florin Ciucă a turat motoarele. De câteva săptămâni, la viitorul complex Central Residence Vaslui se lucrează în forță. Deși este șantier și pe aici vin zeci de mașini zilnic, zona este curățată în permanență, pentru a nu crea neplăceri vecinilor sau traficului din centrul orașului.Cu o suprafață construită de peste 6.300 de metri pătrați și un regim de înălțime de șase etaje, Central Residence va avea 36 de apartamente, cu una, două sau trei camere, pentru toate locuințele existând loc de parcare subterană, astfel încât traficul rutier din zonă nu va fi afectat în nici un fel de viitorii locatari deținători de autoturisme. Proprietarii locuințelor vor avea la dispoziție în cadrul complexului și un centru de wellness & spa, precum și o piscină, la ultimul etaj.

”Proiectul este unul care poate concura cu oricare investiție similară din România, mai ales că nu mulți dezvoltatori imobiliari își permit o piscină atât de generoasă în cadrul complexului. De aceea, doresc să mulțumesc, în primul rând, domnului Copacinschi care a realizat proiectul, unul care se încadrează perfect în zonă. De asemenea, doresc să aduc mulțumiri întregii comunități pentru că este alături de mine în implementarea investiției, dar și autorităților locale pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat Florin Ciucă.

Florin Ciucă este un patriot local, un vasluian cu o viziune aparte a lucrurilor. Lucrările la noul complex rezidențial au început în forță în ultima lună de iarnă și sunt executate doar de către firme locale. În plus, și materialele de construcții folosite sunt achiziționate doar de la furnizori din Vaslui. Nu mai spunem de proiect, care aparține tot unei firme locale de proiectare, cea a arhitectului Copacinschi.

”Lucrăm doar cu furnizori și firme din Vaslui pentru că sunt interesat să sprijinim mediul de afaceri local în domeniul construcțiilor. Doresc să asigur pe toți clienții că proiectul va fi respectat întrutotul și vom folosi materiale de cea mai înaltă calitate”, spune dezvoltatorul imobiliar.

Până acum, firma care realizează investiția a încheiat 14 conctracte deja cu viitori proprietari de apartamente încă de la debutul lucrărilor. Dezvoltatorul imobiliar așteaptă și viitorii clienți care pot să achiziționeze o locuință fie cu plata integrală ori prin credit imobiliar. Și, pentru cei interesați există și un număr de telefon, la care sunați și aflați mai multe detalii: 0748/548.699. Vă oferim câteva imagini de pe șantierul viitorului complex Central Residence, cel mai modern din istoria Vasluiului.