GALERIE FOTO Imagini de la groaznicul accident de la Secuia

1
1035

Au apărut primele imagini de la locul accidentului produs între Secuia și Mărul de Aur, în urmă căruia o mașină a luat foc.

La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau deja evacuate de către ceilalți participanți la trafic.

În acest moment, victimele sunt evaluate și li se acorda primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă).
Pompierii militari asigură măsuri PSI

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

  1. In acea zona-Secuia-Marul de Aur, este o balta în pădure, numita Dalboaia.Copii fiind, mergeam după lăcrămioare in acea zona iar bunicii ne spuneau sa nu ne apropiem prea mult pentru că sunt fantome. In timpul războiului, in acea zona au fost executați multi germani care nu au fost înmormântați ci lăsați să ii sfârtece păsările și animalele pădurii.Li s-au luat bunurile personale, portofele cu fotografiile soțiilor, mamelor, iubitelor Ulterior, a fost săpată o groapă comună în care s-au depus resturile.Mult timp s-a păstrat acea movila de mormânt în pădure la Dalboaia.Poate că morții cer drepturi de creștini,ar trebui chemat în zona un sobor de preoți în frunte cu Preasfințitul, să facă o sfeștanie.Cine știe, poate mai curma din aceste accidente, aparent inexplicabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.