Gata de treabă! Ing. Ioan Ciomaga, manager general Viacons Rutier Huși: “Începem în forță cu asfaltările, la Bârlad și Huși!”

0
985
Advertisement

ÎNCEP LUCRĂRILE… Constructorul hușean Viacons Rutier este pe ultima sută de metri cu pregătirile, mai ales că primăvara bate la ușă. Se fac calcule, se pregătesc echipe, toată infrastructura este pregătită pentru un nou an de investiții. Sunt lucrări de amploare în 2021, în tot județul Vaslui, pentru constructorii hușeni.

Conform managerului general al Viacons Rutier, ing. Ioan Ciomaga, se fac pregătiri intense și se poate trece de săptămâna viitoare la lucrările de asfaltare în municipiul Bârlad, acolo unde se vor preda în acest an în jur de 6 km de asfalt.

“Cred că în luna iunie am putea preda lucrarea de la Bârlad, cu tot ce a presupus contractul, cu trotuare modernizate, asfalt, va fi o lucrare de excepție, în continuare la ceea ce am început anul trecut. Tot în acest an, vom lucra intens și pe municipiul Huși, acolo unde avem de asfaltat 6-7 km de străzi”, anun]ă ing. Ciomaga.

Nu în ultimul rând, anul 2021 aduce o mare lucrare în Vaslui, acolo unde Viacons Rutier a câștigat licitația pentru asfaltarea și modernizarea completă a cartierului Delea-Cantemir. Vor fi kilometri de străzi și trotuare în această zonă. Managerul general al Viacons crede că lucrările pe Vaslui vor începe în aprilie, după ce se va finaliza documenta]ia.

Daniel Tănăsuc

Print Friendly, PDF & Email