George Simion, la Vaslui: ”Avem, cea mai bună propunere de primar la Primăria Vaslui, pe dl. Ionel Sandu”

0
2294


”Unde sunteți, răzeșii mei? În Italia, Măria Ta. Și în Spania, și în Marea Britanie, și în Germania, și peste tot nu există un colț din această lume unde să nu fie ai noștri, ai noștri români, ai noștri moldoveni de care îi e rușine lui Marcel Ciolacu.Am venit astăzi aici, în fața voastră, și am făcut eforturi! Atunci eram trei, cinci, zece, acum suntem o oaste întreagă! Unirea face puterea!”. 

Așa și-a început discursul liderul AUR, George Simion, cel care a venit la lansarea candidaților AUR, din județul Vaslui, o lansare la care au participat peste 1.500 de membri și simpatizanți ai partidului, din tot județul.

George Simion a continuat:

”M-ați emoționat! Mă leagă atâtea și atâtea amintiri. De Vaslui și de vasluieni, oameni buni, oameni cinstiți, oameni cu frica lui Dumnezeu, oameni harnici și gospodari, alături de care eu, ca moldovean, eu, ca român, eu, ca vecin al vostru – că sunt vrâncean, vreau să construiesc România de mâine. Numai împreună putem să facem acest lucru!

Au venit să își ceară scuze de la noi, anunțând investiții. Care sunt investițiile lor în Moldova? Unde este autostrada promisă? Unde sunt locurile de muncă? Unde este dezvoltarea? Astăzi, salariul minim în România nu este de 3.700 de lei. Astăzi, salariul minim pe care un om îl primește în mână este de 2.000 de lei. Nu ai cum trăi cu 2.000 de lei. Oameni care au muncit 10, 15, 20, 25 de ani.

Pentru că de dimineață, am fost în piață, în București, era o doamnă, primea 1.200 de lei pensie. Adică, cât e pensia minimă după ce a muncit 25 de ani. Asta nu este dreptate, asta nu este respect pentru bătrânii noștri și pentru oamenii care vor să muncească la ei acasă.

Dacă voia Ciolacu să facă, în loc de glume proaste pe seama moldovenilor, mai bine reducea taxarea muncii de la 47% cât e în prezent, adică jumate din munca voastră vi-o fură statul în momentul ăsta, pentru că nu dă la schimb nici spitale, nici școli, nici autostrăzi, nici șansa unui viitor pentru copiii noștri. Statul este cel mai mare hoț care fură jumate din banii pe care îi producem.

Și tocmai de aceea venim în fața voastră cu niște candidați care s-au luptat pentru România.

Venim la președinția Consiliului Județean Vaslui cu un om care a demonstrat și care merită să fie votat și să îndrepte toate relele. Sorin Chelmu, ca președinte al Consiliului Județean Vaslui!

Venim cu oameni care au făcut ceva pentru comunitate, pentru familia lor, pentru propria persoană, care au demonstrat prin propriile firme.

De asta avem cea mai bună propunere de primar la primăria Vaslui: domnul Ionel Sandu – patronul Radical Grup, omul care a făcut atât de mult bine, fără să aștepte ceva în schimb.

Pentru oamenii aceștia am venit eu astăzi la Vaslui. Pentru Lucian Nechita, în municipiul Bârlad, tot antreprenor și inginer constructor. Pentru Cătălin Țocu, care candidează pentru a fi avocatul tuturor celor din Huși. Pentru fratele nostru Constantin Nicolae, care candidează la Murgeni. Pentru Ciprian Ilișanu, care candidează la primăria orașului Negrești”.

Ionel Sandu, declarații aplaudate în Centrul Civic al Vasluiului: ”Nu credeți că este timpul pentru o schimbare?”

 

La rândul său, omul de afaceri Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui, a vorbit despre schimbarea care va veni la Vaslui, despre durerea pierderii atâtor vasluieni, plecați la muncă în străinătate.

”Am ajuns astăzi, la 34 de ani de la Revoluție, la o răscruce. Vasluiul, căminul nostru, al tuturor, a ajuns, după 34 de ani, un deșert economic, un loc din care fuge toată lumea.

Ne pleacă fiii, ne pleacă frații, ne pleacă cei dragi, alungați de sărăcie.

Vin în fața dumneavoastră cu un sentiment copleșitor de tristețe. Sunt trist pentru că i-am lăsat pe alții să ne ducă pe ultimul loc în Europa, fără să schițăm un gest de împotrivire. Cei care au condus orașul și județul Vaslui atâția ani au pus stăpânire pe aceste locuri, iar noi nu am avut nicio reacție. 

Întrebarea mea către dumneavoastră este: nu credeți că este timpul să facem o schimbare? Nu credeți că ne ajung 34 de ani în care am stat cu capul plecat?

Eu spun răspicat: DA, trebuie o schimbare, Vasluiul și vasluienii au nevoie de o clasă conducătoare căreia să-i pese de cei din jur. Vremea deciziilor greșite va deveni o istorie rușinoasă a acestor locuri.

Alianța pentru Unirea Românilor este varianta corectă, normală, cerută de vasluieni. Venim în fața dumneavoastră cu o echipă de oameni cărora le pasă de Vaslui, nu de propriile interese, cum au alte partide. AUR înseamnă credință, familie, națiune. AUR este schimbarea de care avem nevoie.

 

Pe 9 iunie, votăm AUR! Votăm AUR pentru viitorul copiilor noștri!”, a spus candidatul AUR la Primăria Vaslui.

(Material electoral realizat la comanda Organizației Județene AUR Vaslui, CMF 21240330)