Gest de toată lauda al primarului de la Hoceni: a dăruit tablete tuturor copiilor de clasa a VIII-a!

0
463
Advertisement

BRAVO, PRIMARULUI!… Vasile Țabără este un primar gospodar, un om de-al locului, care știe că investiția în Educație și în copii este o investiție pentru viitor. Tocmai de aceea, ieri, de ziua comunei, primarul comunei Hoceni a decis să ofere cu titlu gratuit tablete elevilor de clasa a opta din comună.

Acestea vor fi folosite până la finalizarea clasei a opta, după care vor fi predate școlii, pentru a putea fi folosite și de colegii mai mici.

”Am decis ca banii care erau programați în buget pentru organizarea zilei comunei să fie direcționați pentru achiziția a 23 de tablete performante, care vor fi folosite de elevii de clasa a opta.

De asemenea, în câteva zile va deveni funcțional internetul wifi în toate localitățile din comună. Este un proiect cu fonduri europene, iar peste câteva zile internetul va deveni complet funcțional în toate centrele din satele aparținătoare comunei noastre”,

a spus primarul Vasile Țabără.

Nefiind posibile acțiuni de anvergură, dată fiind situația actuală, Ziua comunei a fost punctată printr-o competiție de fotbal între clasele primare și gimnaziale, dar și un concurs de biciclete.

Print Friendly, PDF & Email