”Ghiozdănelele de aur” au sosit la Bârlad! Octavian Chiriac: ”250 de copii vor primi ghiozdane cu toate rechizitele”

0
875

Peste 250 de copii din Bârlad și comunele limitrofe vor primi ghiozdane complet echipate pentru anul școlar care bate la  ușă, pe baza programului național ”Ghiozdănelul de aur”, program inițiat de președintele AUR, George Simion.

Pe lângă aceste 250 de ghiozdane, cumpărate prin donații ale membrilor AUR din Bârlad, la organizația municipală vor ajunge încă 19 ghiozdane, cu toate rechizitele aferente, pe care George Simion personal a decis să le doneze unor familii din Bârlad sau comunele învecinate care i-au transmis mesaje pe mail sau Whattsap, solicitându-i ajutorul pentru noul an școlar.

Octavian Chiriac, președintele AUR Bârlad (foto) a spus că toate cele 250 de ghiozdane vor fi distribuite până duminică, inclusiv, fie celor care vor veni și vor solicita aceste ghiozdane la organizația municipală, fie pe baza unor acțiuni pe care membrii AUR le vor iniția în această săptămână, în oraș sau comunele din vecinătatea Bârladului.

”Vreau să aduc multe, multe mulțumiri tuturor celor ce s-au implicat în acțiunea ”Ghiozdănelul de aur”, contribuind cu donații.

Iată că acestea au ajuns la Bârlad, sunt la sediu și așteaptă sa fie distribuite.

Având în vedere că trebuie să fie distribuite până, cel mai târziu, duminică 10 septembrie inclusiv, donatorii sunt așteptați la sediu pentru ridicarea ghiozdănelelor și distribuirea lor, de preferat în mod organizat. Va mulțumesc, tuturor”, a declarat Octavian Chiriac.