Horoscop 9 aprilie. O zodie așteaptă succes în carieră

0
189


BerbecTe refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Taur

Majoritatea deciziilor pe care le iei sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă contextele potrivite pentru a simți armonia care te înconjoară.

Gemeni

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.

Rac

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și mai mult decât atât, acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie.

Leu

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Criticile care îți sunt aduse nu sunt elocvente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese.

Fecioară

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Balantă

Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și blândețe față de propria persoană. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală.

Scorpion

Este dreptul tău să îți întorci privirea din fața lucrurilor evidente atât timp cât nu te simți încă pregătită să le integrezi în viața ta. Majoritatea celor care te judecă o fac doar prin prisma invidiei sau a geloziei. Nu le da curs sau crezare!

Săgetator

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Capricorn

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de un nou sens în viață.

Vărsător

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și emoționale.

Pești

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.