Hușenii au nevoie de Ioan Ciupilan la primăria Huși! Mesajul unui cunoscut profesor! (VIDEO)

0
599

UN PRIMAR DEVOTAT… Prof. Cristinel Popa este unul dintre cei mai respectați și cunoscuți dascăli hușeni. Este profesor de fizică la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși și, spune el, „vreau să continui în echipa, aș spune eu, câștigătoare, echipa care a făcut foarte multe lucruri pentru orașul Huși în ultimii 12 ani”, adică în echipa primarului Ioan Ciupilan, candidatul PSD la un nou mandat în fruntea urbei.

Profesorul Popa este una dintre personalitățile orașului, cu rezultate de excepție, având copii olimpici, copii admiși la diverse facultăți, viitori specialiști ai orașului. Timp de opt ani, până în iunie a.c., a fost directorul Casei Corpului Didactic din județul Vaslui.

„Este o echipă solidă, cu oameni bine pregătiți, cu experiență profesională bogată și care ar asigura viitorul orașului Huși. Vorbesc aici de infrastructură, viață culturală, viață socială.

Prin obiectivele pe care ni le propunem, ne dorim să atragem cât mai mulți tineri în Huși, din toate mediile și toate profesiile de care are nevoie orașul nostru.

Îmi doresc să ajut orașul Huși, în calitate de consilier să fiu alături de primarul orașului. Trebuie să-l ajutăm să termine toate proiectele pe care și le-a propus. Știu că sunt multe proiecte care urmează să le facem, iar noi, consilierii hușeni, vrem ca aceste proiecte să fie puse în practică.

Vrem să se termine cinematograful, vrem să se termine muzeul, vrem să facem un loc de agrement complet, în parcul Recea, vrem să avem un oraș modern, un oraș european.

Vreau să candidez la funcția de consilier, pentru că îmi pasă de orașul meu”

– prof. Cristinel Popa, candidat pe lista de consilieri locali PSD Huși.

Acest material a fost comandat de către P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 21200019