Iată cum a fost „executat” liberalul Arcăleanu, de către ministrul Tătaru!

0
591


RĂFUAILA LUI TĂTARU… În PNL Vaslui a început o adevărată vânătoare de vrăjitoare, iar cel care coordonează activitatea de pedepsire este însuși liderul filialei județene, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.Mai mulți liberali ne-au sesizat un fapt uluitor: deși a obținut 51.500 de voturi în lupta pentru președinția Consiliului Județean, Marius Arcăleanu a fost înlăturat brutal din lista pentru Parlamentul României. Cine l-a „executat” pe Arcăleanu, lăsându-l în afara listei? Sursele noastre arată spre Nelu Tătaru, liderul filialei județene.

Se pare că, imediat după alegerile locale, Arcăleanu ar fi fost sunat de către președintele PNL, Ludovic Orban, care l-a felicitat pentru rezultatul obținut în fața lui Buzatu. Acest fapt i-a dat aripi și l-a făcut să creadă că este atotputernic în PNL Vaslui, deși erau unele lucruri grave care se întâmplaseră în campanie. Surse din PNL susțin că, pe ultima sută de metri a campaniei, Arcăleanu a încercat să discute cu Tătaru, drept pentru care l-a sunat insistent, însă ministrul Sănătății a refuzat să-i răspundă.

Când a auzit că se pregătește o listă la parlamentare, iar el nu este în grațiile lui Tătaru, Arcăleanu a luat foc. A mers, spun sursele noastre, atât la premierul Orban, cât și la Rareș Bogdan sau Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, arătând că Tătaru îi face o nedreptate și îl exclude din lista pentru Parlament.

Cei trei lideri PNL au părut că îi dau dreptate lui Arcăleanu, însă i-au spus lui Tătaru că președintele-director al CJAS a trecut peste capul său și a mers la București. Atunci, liderul PNL Vaslui a luat foc și a decis să-l pedepsească exemplar, excluzându-l total din lista de la parlamentare.

Este încă un episod din răfuielile pe care Tătaru le are cu liderii locali PNL Vaslui, iar acest nou scandal, se spune, va avea și o continuare. În scurt timp! Singurul lucru care i-a rămas de făcut lui Arcăleanu este să accepte postul de consilier județean PNL, în „subordinea” lui Iacob și Veziteu.